dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kos, Martin
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T11:04:00Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T11:04:00Z |
|
dc.date.issued |
2012-02-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21766
|
|
dc.description.abstract |
Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv. |
cs |
dc.format |
45 s. |
cs |
dc.format.extent |
1520426 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
lisování
|
cs |
dc.subject |
čiření
|
cs |
dc.subject |
zahušťování
|
cs |
dc.subject |
tepelná sterilace
|
cs |
dc.subject |
chemická sterilace
|
cs |
dc.subject |
bag in box systém
|
cs |
dc.subject |
konzervace etanolovým kvašením
|
cs |
dc.subject |
fruit
|
en |
dc.subject |
pressing
|
en |
dc.subject |
clarification
|
en |
dc.subject |
concentration
|
en |
dc.subject |
heat sterilization
|
en |
dc.subject |
chemical preservation
|
en |
dc.subject |
bag in box system
|
en |
dc.subject |
ethanol fermentation preservationconservation
|
en |
dc.title |
Soudobé metody konzervace ovocných štáv |
cs |
dc.title.alternative |
Modern Methods of Fruit Juices preservation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fišera, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2012-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
Fruit is one of the canning materials. The canning process is in many ways, one of which is the production of fruit juices. Fruit juices are obtained by pressing the fruit, but their shelf life is short. This work focuses the main way to extend the shelf life of fruit juices. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
24340
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2012-08-01 |
|