Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Antioxidační vlastnosti naklíčených semen | 
| Author: | 
Zerzáňová, Silvie
 | 
| Advisor: | 
Rop, Otakar
 | 
| 
Abstract:
 | 
Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin a olejnin. Mezi sledované plodiny byly zařazeny čočka, hrách, fazol, mungo, bob, řepka a slunečnice. Dále je v práci popsán postup při nakličování vybraných druhů semen. Praktická část se zabývá obsahem antioxidantů, jejich vlastnostmi, obsahem polyfenolů a minerálních látek sledovaných plodin v různých časových stádiích vývojového růstu při klíčení. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/22109
 | 
| 
Date:
 | 
2012-01-06 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
C
24395
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account