Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR. |
Author: |
Patloková, Jana
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22787
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
25768
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account