Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Patloková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T00:41:02Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T00:41:02Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22787
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR. |
cs |
dc.format |
59 s. |
cs |
dc.format.extent |
996563 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zpracování masa
|
cs |
dc.subject |
drobné masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
meat processing
|
en |
dc.subject |
small meat products
|
en |
dc.subject |
technologies
|
en |
dc.title |
Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR. |
cs |
dc.title.alternative |
The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pachlová, Vendula |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focused on meat processing and retail meat products. The main part is devoted to the production technology of small meat products and their quality requirements. At the end of selected species are described by small meat products occurring market CR. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25768
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account