dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Turečková, Iveta
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T21:20:26Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T21:20:26Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23750
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je doporučení pro nositele privátních značek na trhu potravin v České republice. Teoretická část se zabývá obecnými poznatky z oblasti trhu a nabíze-nými značkami. V praktické části jsou analyzované jednotlivé obchodní řetězce a značky, které nabízí spotřebitelům a jejich postoje k privátním značkám. Výsledky byly zjištěny pomocí dotazníkového šetření a vyneseny do grafů. Bylo vypracováno doporučení pro vý-robce privátních značek. Klíčová slova: privátní značky, obchodní řetězce, spotřebitel |
cs |
dc.format |
106 s. (14 762 slov). |
cs |
dc.format.extent |
6764963 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
privátní značky
|
cs |
dc.subject |
obchodní řetězce
|
cs |
dc.subject |
spotřebitel
|
cs |
dc.subject |
private labels
|
en |
dc.subject |
chain stores
|
en |
dc.subject |
consumer
|
en |
dc.title |
Privátní značky na trhu potravin v České republice a chování spotřebitelů |
cs |
dc.title.alternative |
Private Labels on the Food Market in the Czech Republic and Consumer Behavior |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2013-05-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this Master Thesis is to create the recommendation for the owners of private labels on the food market in the Czech Republic. The theoretical part deals with gen-eral knowledge of the market and available brands. In the practical part there is analysis of chain stores and brands that they offer to consumers and their attitudes to-wards private labels. The results were obtained by using a questionnaire survey and plot-ted. It has been drawn up recommendations for manufacturers of private label. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
32480
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-09 |
|