Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitaminu D a základní rozbor syrového mléka.
Author: Linhartová, Ludmila
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: V teoretické části diplomové práce je pojednáno o chemickém a nutričním složení kravského mléka, zejména se zaměřením na vitamin D. Dále je popsán princip HPLC - Vysokoúčinné kapalinové chromatografie. Cílem praktické části byla izolace a stanovení vitaminu D pomocí HPLC a stanovení záklaních složek syrového kravského mléka na přístroji MilkoScan.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23853
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 30895


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
linhartová_2013_dp.pdf 2.760Mb PDF View/Open
linhartová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
linhartová_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account