Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Valčíková, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T11:29:08Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T11:29:08Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24150
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii. |
cs |
dc.format |
71 s. |
cs |
dc.format.extent |
3075114 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zvěř
|
cs |
dc.subject |
zvěřina
|
cs |
dc.subject |
technologické vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
game
|
en |
dc.subject |
venison
|
en |
dc.subject |
technological propreties
|
en |
dc.title |
Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii |
cs |
dc.title.alternative |
Technological Properties of Venison and its Usage in Gastronomy |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jůzl, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor's thesis is focused on technology of meat in wildlife, whose meat is named venison. Its aim is describe technological, sensory and culinary properties of a venison with another using in gastronomy. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25786
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account