Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Show simple item record
| dc.contributor.advisor | Gál, Robert |  | 
| dc.contributor.author | Valčíková, Kristýna |  | 
| dc.date.accessioned | 2013-10-11T11:29:08Z |  | 
| dc.date.available | 2013-10-11T11:29:08Z |  | 
| dc.date.issued | 2013-02-11 |  | 
| dc.identifier | Elektronický archiv Knihovny UTB | cs | 
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10563/24150 |  | 
| dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii. | cs | 
| dc.format | 71 s. | cs | 
| dc.format.extent | 3075114 bytes | cs | 
| dc.format.mimetype | application/pdf | cs | 
| dc.language.iso | cs |  | 
| dc.publisher | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |  | 
| dc.rights | Bez omezení |  | 
| dc.subject | zvěř | cs | 
| dc.subject | zvěřina | cs | 
| dc.subject | technologické vlastnosti | cs | 
| dc.subject | game | en | 
| dc.subject | venison | en | 
| dc.subject | technological propreties | en | 
| dc.title | Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii | cs | 
| dc.title.alternative | Technological Properties of Venison and its Usage in Gastronomy | en | 
| dc.type | bakalářská práce | cs | 
| dc.contributor.referee | Jůzl, Miroslav |  | 
| dc.date.accepted | 2013-06-03 |  | 
| dc.description.abstract-translated | Bachelor's thesis is focused on technology of meat in wildlife, whose meat is named venison. Its aim is describe technological, sensory and culinary properties of a venison with another using in gastronomy. | en | 
| dc.description.department | Ústav analýzy a chemie potravin | cs | 
| dc.description.result | obhájeno | cs | 
| dc.parent.uri | http://hdl.handle.net/10563/18591 | cs | 
| dc.parent.uri | http://hdl.handle.net/10563/220 | cs | 
| dc.thesis.degree-discipline | Technologie a řízení v gastronomii | cs | 
| dc.thesis.degree-discipline | Technology and Management in Gastronomy | en | 
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická | cs | 
| dc.thesis.degree-grantor | Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology | en | 
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cs | 
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cs | 
| dc.thesis.degree-program | Chemistry and Food Technologies | en | 
| dc.identifier.stag | 25786 |  | 
| utb.result.grade | A |  | 
| dc.date.submitted | 2013-05-15 |  | 
             
        
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
 
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
- 
This Collection
 
My Account