Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Váňa, Jaroslav
|
|
dc.contributor.author |
Mizeríková, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T11:48:22Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T11:48:22Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24164
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání. |
cs |
dc.format |
75 s. (13 092 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
21889504 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
červené víno
|
cs |
dc.subject |
růžové víno
|
cs |
dc.subject |
zpracování hroznů
|
cs |
dc.subject |
výroba vína
|
cs |
dc.subject |
zrání vína
|
cs |
dc.subject |
red wine
|
en |
dc.subject |
rose wine
|
en |
dc.subject |
grapes processing
|
en |
dc.subject |
wine production
|
en |
dc.subject |
aging of wine
|
en |
dc.title |
Modelový postup výroby červeného a růžového vína |
cs |
dc.title.alternative |
Model Method of Rose and Red Wine Production |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fic, Vlastimil |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor project deals with the production process of red and rose wines. It also includes characteristics of red and rose wines, varieties of grapes suitable for production of red and rose wines and the grapes processing. Production technology of red and rose wines is described as well. Storing and serving process is mentioned in the end of the project. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29275
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account