Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
Show full item record
No preview available
Title:
|
Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů |
Author: |
Zúbková, Monika
|
Advisor: |
Lapčík, Lubomír
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá výskytem, významem, jejich využitím a důležitostí pro člověka ve výživě a v potravinářském průmyslu. V teoretické části jsou popsány skupiny sacharidů a jejich zástupci. Hlavní část pojednává o fyzikálně - chemických vlastnostech sacharidů. V neposlední řadě popisuje nezastupitelnost sacharidů v lidské spotřebě. Praktická část je zaměřena na studium viskozity a rheologických vlastností různých potravinářských vzorků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24216
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
29393
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account