Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů | 
| Author: | 
Zúbková, Monika
 | 
| Advisor: | 
Lapčík, Lubomír
 | 
| 
Abstract:
 | 
Bakalářská práce se zabývá výskytem, významem, jejich využitím a důležitostí pro člověka ve výživě a v potravinářském průmyslu. V teoretické části jsou popsány skupiny sacharidů a jejich zástupci. Hlavní část pojednává o fyzikálně - chemických vlastnostech sacharidů. V neposlední řadě popisuje nezastupitelnost sacharidů v lidské spotřebě. Praktická část je zaměřena na studium viskozity a rheologických vlastností různých potravinářských vzorků. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/24216
 | 
| 
Date:
 | 
2013-02-11 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie a řízení v gastronomii | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
29393
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account