Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů

Show full item record

No preview available
Title: Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
Author: Zúbková, Monika
Advisor: Lapčík, Lubomír
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výskytem, významem, jejich využitím a důležitostí pro člověka ve výživě a v potravinářském průmyslu. V teoretické části jsou popsány skupiny sacharidů a jejich zástupci. Hlavní část pojednává o fyzikálně - chemických vlastnostech sacharidů. V neposlední řadě popisuje nezastupitelnost sacharidů v lidské spotřebě. Praktická část je zaměřena na studium viskozity a rheologických vlastností různých potravinářských vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24216
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 29393


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zúbková_2013_bp.pdf 1.733Mb PDF View/Open
zúbková_2013_vp.zip 71.32Kb Unknown View/Open
zúbková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account