[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

DSpace Repository

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Show full item record

No preview available
Title: [NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Author: Dvořáková, Vlasta
Advisor: Brančová, Věra
Abstract: Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24284
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: F 25660


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dvořáková_2013_bp.pdf 1.728Mb PDF View/Open
dvořáková_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
dvořáková_2013_op.pdf 369.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account