[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

DSpace Repository

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brančová, Věra
dc.contributor.author Dvořáková, Vlasta
dc.date.accessioned 2013-10-11T15:34:28Z
dc.date.available 2013-10-11T15:34:28Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24284
dc.description.abstract Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst. cs
dc.format 69 cs
dc.format.extent 1812502 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kynuté těsto cs
dc.subject droždí cs
dc.subject hladká mouka cs
dc.subject tažný margarín cs
dc.subject cukr moučka cs
dc.subject vejce cs
dc.subject kvásek cs
dc.subject leavened dough en
dc.subject plunder dough en
dc.subject yeast en
dc.subject plain flour en
dc.subject margarine en
dc.subject icing sugar en
dc.subject eggs en
dc.subject leavening en
dc.title [NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich cs
dc.title.alternative The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Droduction and Droducts Made from it en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated The theme of my bachelors thesis is a determination of optimal conditions for a production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingre-dients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis ought to be finding out the most effective way of soft pastry production. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result neobhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/224 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25660
utb.result.grade F
dc.date.submitted 2013-05-17
local.subject pekařství cs
local.subject bakery en


Files in this item

Files Size Format View
dvořáková_2013_bp.pdf 1.728Mb PDF View/Open
dvořáková_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
dvořáková_2013_op.pdf 369.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account