[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Brančová, Věra
|
|
dc.contributor.author |
Dvořáková, Vlasta
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T15:34:28Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T15:34:28Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24284
|
|
dc.description.abstract |
Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst. |
cs |
dc.format |
69 |
cs |
dc.format.extent |
1812502 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kynuté těsto
|
cs |
dc.subject |
droždí
|
cs |
dc.subject |
hladká mouka
|
cs |
dc.subject |
tažný margarín
|
cs |
dc.subject |
cukr moučka
|
cs |
dc.subject |
vejce
|
cs |
dc.subject |
kvásek
|
cs |
dc.subject |
leavened dough
|
en |
dc.subject |
plunder dough
|
en |
dc.subject |
yeast
|
en |
dc.subject |
plain flour
|
en |
dc.subject |
margarine
|
en |
dc.subject |
icing sugar
|
en |
dc.subject |
eggs
|
en |
dc.subject |
leavening
|
en |
dc.title |
[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich |
cs |
dc.title.alternative |
The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Droduction and Droducts Made from it |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fišera, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theme of my bachelors thesis is a determination of optimal conditions for a production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingre-dients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis ought to be finding out the most effective way of soft pastry production. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
neobhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/224
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25660
|
|
utb.result.grade |
F |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|
local.subject |
pekařství
|
cs |
local.subject |
bakery
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account