Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mráček, Aleš
|
|
dc.contributor.author |
Holáňová, Bohdana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T16:12:23Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T16:12:23Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24324
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je charakteristika základních typů povrchově aktivních látek. Popisy je-jich vlastností a struktury. Jejich využití v potravinářské technologii. V poslední části práce je rozebrán vliv těchto látek na lidský organismus. |
cs |
dc.format |
42s. |
cs |
dc.format.extent |
1408155 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
povrchově aktivní látky
|
cs |
dc.subject |
emulgátory
|
cs |
dc.subject |
přídavné látky
|
cs |
dc.subject |
surfactants
|
en |
dc.subject |
emulsifiers
|
en |
dc.subject |
additives
|
en |
dc.title |
Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii |
cs |
dc.title.alternative |
Surfactants in the Food Technology |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Humpolíček, Petr |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is the characterization of the basic types of surfactants. Descriptions of their properties and structures. Their use in food technology. The last part is analyzed the effect of these substances on the human body. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30868
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account