Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Pachlová, Vendula
|
|
dc.contributor.author |
Palíšková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T20:25:09Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T20:25:09Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24480
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu. |
cs |
dc.format |
8 086 znaků |
cs |
dc.format.extent |
2193439 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
fermentace
|
cs |
dc.subject |
bakterie mléčného kvašení
|
cs |
dc.subject |
biogenní aminy
|
cs |
dc.subject |
fermentation
|
en |
dc.subject |
lactic acid bacteria
|
en |
dc.subject |
biogenic amines
|
en |
dc.title |
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu |
cs |
dc.title.alternative |
Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lorencová, Eva |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis dedicated to the procesing of research on lactic acid bacteria which are found in food of non-milk origin. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25764
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account