Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
Show full item record
No preview available
Title:
|
Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv |
Author: |
Bolková, Barbora
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zpracována pouze na teoretické úrovni. Obsahuje informace o technologicky významných odrůdách ovoce a zeleniny, které jsou vhodné pro výrobu ovocných a zeleninových šťáv. Podstatná část práce je věnována technologii paskalizace a jejího vlivu na nutričně významné látky ovoce a zeleniny. Dále je zdůrazněna podstata paskalizace a její výhody oproti pasteraci jako konvenčnímu způsobu ošetření ovocných a zeleninových šťáv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31965
|
Date:
|
2015-01-09 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
B
38476
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account