Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii |
Author: |
Zámečníková, Kateřina
|
Advisor: |
Vojtíšková, Petra
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy ovoce. V neposlední řadě je zde zmíněn význam ovoce ve výživě člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41043
|
Date:
|
2017-02-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
37882
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account