A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Show full item record
No preview available
Title:
|
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery |
Author: |
Břežná, Anna
|
Advisor: |
Papadaki, Šárka
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41691
|
Date:
|
2017-11-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Discipline:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Grade for thesis and defense:
|
A
49239
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account