A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Břežná, Anna
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:39Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:39Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/41691
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán. |
|
dc.format |
69 s. (89 241 znaků). |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
pekárna
|
cs |
dc.subject |
bezlepkové pečivo
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
bakery
|
en |
dc.subject |
gluten-free baked goods
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaněk, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor Thesis is focused on development of a business plan for gluten-free bakery. The theoretical part defines the concept of entrepreneurship, legal forms of a business and the establishment of limited liability company. The characteristic of a business plan and the process of writing a business plan is part of the theory. The practical part, which is based on the information included in the theoretical part, is focused on the formulation of a business plan for a gluten-free bakery itself. The main purpose of the thesis is to create feasible business plan. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
49239
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-03 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
bezlepková jídla
|
cs |
local.subject |
pekárny
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
gluten-free meals
|
en |
local.subject |
bakeries
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account