Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
Author: Kundera, Vít
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění technologických parametrů odrůd pšenice ozimé laboratorními rozbory. Dále popsání různých druhů technologického zpracování se zaměřením na parametry pro vstupní surovinu. Na základě těchto zjištěných údajů byl vytvořen excelový sešit sloužící k rychlému zařazení vzorků odrůd pro jednotlivé druhy zpracování. Rozbor veškerých vzorků byl prováděn v závodní laboratoři firmy Oseva a.s. se sídlem ve Bzenci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42749
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 46299


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kundera_2018_dp.pdf 3.385Mb PDF View/Open None
kundera_2018_op.pdf 643.8Kb PDF View/Open None
kundera_2018_vp.pdf 638.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account