Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Kundera, Vít
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:25Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:25Z
dc.date.issued 2018-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42749
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění technologických parametrů odrůd pšenice ozimé laboratorními rozbory. Dále popsání různých druhů technologického zpracování se zaměřením na parametry pro vstupní surovinu. Na základě těchto zjištěných údajů byl vytvořen excelový sešit sloužící k rychlému zařazení vzorků odrůd pro jednotlivé druhy zpracování. Rozbor veškerých vzorků byl prováděn v závodní laboratoři firmy Oseva a.s. se sídlem ve Bzenci.
dc.format 57 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pšenice ozimá cs
dc.subject pšeničné pivo cs
dc.subject líh cs
dc.subject mouka cs
dc.subject škrob cs
dc.subject winter wheat en
dc.subject wheat beer en
dc.subject alcohol en
dc.subject flour en
dc.subject starch en
dc.title Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
dc.title.alternative The Possibility of Using Seed Food Winter Wheat
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šottníková, Viera
dc.date.accepted 2018-06-13
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on the determination of technological parameters of winter wheat varieties by laboratory analyzes. Further description of certain types of technological processing with focus on input raw material parameters. On the basis of these data, an excell workbook was created for the rapid inclusion of the samples of the varieties for the individual types of processing. Analysis of all samples was carried out at the Oseva a.s. based in Bzenec.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46299
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2018-05-02


Files in this item

Files Size Format View Description
kundera_2018_dp.pdf 3.385Mb PDF View/Open None
kundera_2018_op.pdf 643.8Kb PDF View/Open None
kundera_2018_vp.pdf 638.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account