Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Burešová, Iva
|
|
dc.contributor.author |
Kundera, Vít
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:25Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:25Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42749
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění technologických parametrů odrůd pšenice ozimé laboratorními rozbory. Dále popsání různých druhů technologického zpracování se zaměřením na parametry pro vstupní surovinu. Na základě těchto zjištěných údajů byl vytvořen excelový sešit sloužící k rychlému zařazení vzorků odrůd pro jednotlivé druhy zpracování. Rozbor veškerých vzorků byl prováděn v závodní laboratoři firmy Oseva a.s. se sídlem ve Bzenci. |
|
dc.format |
57 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pšenice ozimá
|
cs |
dc.subject |
pšeničné pivo
|
cs |
dc.subject |
líh
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
škrob
|
cs |
dc.subject |
winter wheat
|
en |
dc.subject |
wheat beer
|
en |
dc.subject |
alcohol
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
starch
|
en |
dc.title |
Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé |
|
dc.title.alternative |
The Possibility of Using Seed Food Winter Wheat |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šottníková, Viera |
|
dc.date.accepted |
2018-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on the determination of technological parameters of winter wheat varieties by laboratory analyzes. Further description of certain types of technological processing with focus on input raw material parameters. On the basis of these data, an excell workbook was created for the rapid inclusion of the samples of the varieties for the individual types of processing. Analysis of all samples was carried out at the Oseva a.s. based in Bzenec. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
46299
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2018-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account