Analýza marketingového řízení vybraného minipivovaru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza marketingového řízení vybraného minipivovaru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Škorňa, Michael
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:17Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:17Z
dc.date.issued 2019-01-07
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45178
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu marketingového řízení ve vybraném minipivovaru s cílem navrhnout případná zlepšení. V teoretické části je zpracován vývoj pivovarnictví, výroba piva a literární rešerše na marketingové analýzy. Praktická část obsahuje představení společnosti Polivar, marketingový mix, SWOT analýzu, Porterův model pěti sil, PESTEL analýzu a marketingový průzkum, ze kterého v závěrečné části vyplývají doporučení na zlepšení minipivovaru.
dc.format 72 s. (82 233 znaků).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivovarnictví cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PESTEL analýza cs
dc.subject marketing cs
dc.subject minipivovar cs
dc.subject brewing en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PESTEL analysis en
dc.subject marketing en
dc.subject microbrewery en
dc.title Analýza marketingového řízení vybraného minipivovaru
dc.title.alternative The Analysis of Marketing Management of the Selected Mini-brewery
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mikšovský, Přemysl
dc.date.accepted 2019-06-04
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the analysis of marketing management in the selected microbrewery with the aim to propose a potential improvement. The theoretical part concentrates on the development of brewing, beer production and literary research for the marketing analysis. The practical part consists of the introduction of the company Polivar, marketing mix, SWOT analysis, Porter's five forces model, PESTEL analysis and marketing research, from which in the final part the recommendations for improvement of the microbrewery emerge.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 52692
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2019-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
škorňa_2019_dp.pdf 2.981Mb PDF View/Open None
škorňa_2019_op.docx 26.57Kb Unknown View/Open None
škorňa_2019_vp.docx 22.52Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account