A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Show full item record
No preview available
Title:
|
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant |
Author: |
Čížová, Monika
|
Advisor: |
Novák, Petr
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro společnost Korean BBQ House s.r.o., která bude provozovat restauraci se zaměřením na korejské barbecue a další tradiční korejské pokrmy. Cílem práce je zjistit, zda by taková restaurace mohla být finančně životaschopná, aby se myšlenka na založení takové restaurace mohla do budoucna realizovat. Práce se dělí na 2 části - část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako podnikání, podnikatel, podnik, právní formy podnikání, business plán a jeho součásti. Praktická část navazuje na poznatky z teoretické části a zabývá se samotnou tvorbou business plánu. Klíčová kapitola bakalářské práce pojednává o finančním plánování, na kterém závisí to, zda bude podnik ziskový a finančně stabilní. Díky konzultaci s majitelem restaurací ve Zlíně a v Praze je finanční část založena na reálných číslech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46952
|
Date:
|
2020-11-09 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Discipline:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Grade for thesis and defense:
|
B
59129
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account