dc.contributor.advisor |
Novák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Čížová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46952
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro společnost Korean BBQ House s.r.o., která bude provozovat restauraci se zaměřením na korejské barbecue a další tradiční korejské pokrmy. Cílem práce je zjistit, zda by taková restaurace mohla být finančně životaschopná, aby se myšlenka na založení takové restaurace mohla do budoucna realizovat. Práce se dělí na 2 části - část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako podnikání, podnikatel, podnik, právní formy podnikání, business plán a jeho součásti. Praktická část navazuje na poznatky z teoretické části a zabývá se samotnou tvorbou business plánu. Klíčová kapitola bakalářské práce pojednává o finančním plánování, na kterém závisí to, zda bude podnik ziskový a finančně stabilní. Díky konzultaci s majitelem restaurací ve Zlíně a v Praze je finanční část založena na reálných číslech. |
|
dc.format |
65 s. (93 651 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
právní formy podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
korejské barbecue
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
legal forms of enterprise
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
Korean barbecue
|
en |
dc.title |
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Papadaki, Šárka |
|
dc.date.accepted |
2021-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis deals with the creation of a business plan for the company Korean BBQ House s.r.o., which will run a restaurant focusing on Korean barbecue and other traditional Korean dishes. The aim of this work is to find out whether such a restaurant could be financially viable, so that the idea of establishing the restaurant could be feasible in the future. The work is divided into 2 parts - theory and analysis. The theory describes concepts such as entrepreneurship, entrepreneur, enterprise, legal forms of enterprise, business plan and its components. The analysis builds on the knowledge from the theoretical part and focuses on the creation of the business plan. The key chapter of the bachelor's thesis deals with financial planning, based on which can be found out whether the company will be profitable. Thanks to consultations with the owner of restaurants in Zlín and Prague, the financial part is based on real numbers. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59129
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2021-05-07 |
|