Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
Author: Šenk, Radoslav
Advisor: Lazárková, Zuzana
Abstract: Tato bakalářská práce se věnuje aplikaci sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků. V první části je teoreticky popsán rozdíl v tepelných záhřevech a jejich dopad na inaktivaci mikroorganizmů. Druhá část se věnuje možné mikrobiální kontaminaci mléka a mléčných výrobků a popisuje jednotlivé druhy tepelného záhřevu, včetně porovnání jejich výhod a nevýhod. Třetí část je věnována změnám mléka a mléčných výrobků v důsledku tepelného záhřevu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47304
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 59587


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šenk_2021_dp.pdf 1.985Mb PDF View/Open None
šenk_2021_op.pdf 303.3Kb PDF View/Open None
šenk_2021_vp.pdf 818.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account