Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Show full item record
No preview available
Title:
|
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních |
Author: |
Šmídová, Věra
|
Advisor: |
Vargová, Slavomíra
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48229
|
Date:
|
2019-11-01 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav krizového řízení |
Discipline:
|
Ovládání rizik |
Grade for thesis and defense:
|
A
54796
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account