Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Show full item record

No preview available
Title: Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Author: Šmídová, Věra
Advisor: Vargová, Slavomíra
Abstract: Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48229
Date: 2019-11-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: A 54796


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šmídová_2020_dp.pdf 1.759Mb PDF View/Open None
šmídová_2020_op.pdf 309.1Kb PDF View/Open None
šmídová_2020_vp.pdf 205.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account