Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vargová, Slavomíra
|
|
dc.contributor.author |
Šmídová, Věra
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:41Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:41Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48229
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce ve svém rozsahu představuje systém bezpečnosti potravin HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Teoretická část je změřena na legislativu, rizika bezpečnosti potravin a rizika ve stravovacích zařízeních, která dávají základ vytvoření hodnoceného systému HACCP. Praktická část porovnává a analyzuje současnou a minulou legislativu a její prvky v doporučené výrobní praxi. |
|
dc.format |
56 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
potraviny
|
cs |
dc.subject |
stravovací zařízení
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
kritický kontrolní bod
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
catering facilities
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
critical control point
|
en |
dc.title |
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních |
|
dc.title.alternative |
Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2020-07-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis presents in its range the HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system for food safety. The theoretical part is focused on legislation, food safety risks, and risks for the catering facilities. All of these give the fundamentals for creating the evaluated HACCP system. The practical part is based on the comparison and analysis of current and past legislation and its elements in the recomnended production practicse. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
54796
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-05-28 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account