Oblast využití sóji pro lidskou výživu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Oblast využití sóji pro lidskou výživu |
Author: |
Klčovská, Pavlína
|
Advisor: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstract:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sóji v lidské výživě. Mým cílem bylo zpra-covat literární rešerši o této rostlině. Je zde popsána historie objevování a zkoumání, popis samotné rostliny, její produkce a zpracování, dále složení sóji, zastoupení nenasycených mastných kyselin a vlákniny. V dalších kapitolách jsou nastíněny výhody používání sóji i sójových výrobků v našich kuchyních a také jejich blahodárné působení na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4841
|
Date:
|
2007-06-04 |
Availability:
|
Práce není přístupná |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
5392
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account