Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. |
Author: |
Nováková, Lucie
|
Advisor: |
Družbíková, Helena
|
Abstract:
|
Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných v krátkém období. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5800
|
Date:
|
2008-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
8062
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account