Význam marketingu v oblasti hotelových služeb
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Grussová, Anna
|
|
dc.contributor.author |
Vyňuchalová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T17:10:36Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T17:10:36Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6103
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce pojednává o významu marketingu v oblasti hotelových služeb. V první části jsou shromážděny teoretické poznatky o marketingovém mixu. Druhá část je zaměřena na současnou strukturu hotelových služeb, která se skládá z analýzy a zhodnocení ubytovacích zařízení. V teoretické části se nachází porovnání konkrétních hotelových zařízení na základě marketingového výzkumu. V závěru je zpracován návrh na rozvoj služeb daných hotelových zařízení. Smyslem práce bylo nastínit důležitost marketingu a poskytovaných služeb v hotelu. |
cs |
dc.format |
48 s., 8 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1084800 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
produkt
|
cs |
dc.subject |
cena
|
cs |
dc.subject |
distribuce
|
cs |
dc.subject |
komunikace s hosty
|
cs |
dc.subject |
lidé
|
cs |
dc.subject |
hotelové služby
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
price
|
en |
dc.subject |
distribution
|
en |
dc.subject |
communication with guests
|
en |
dc.subject |
people
|
en |
dc.subject |
hotel services
|
en |
dc.title |
Význam marketingu v oblasti hotelových služeb |
cs |
dc.title.alternative |
Importance of marketing in hotel services sphere |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubovič, František |
|
dc.date.accepted |
2008-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor essay is about importance of marketing in hotel services sphere. In first part are gathered together teoretic knowledge about marketing mix. Second part is oriented on present structure of hotel services composed of analysis and classification of accommodation facilities. In teoretic part is comparison concrete accommodation facilities based on marketing research. At the end of this essay is processed proposal for expansion of several hotel services. Sence of this essay was introduce importance of marketing and provided hotel services. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7960
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-22 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account