Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Vostarková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T22:40:20Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T22:40:20Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6830
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby mražených krémů. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerši o mražených krémech a surovinách, které jsou při výrobě použity. Klíčovou částí práce je výběr surovin používaných při výrobě mražených krémů a následky nesprávně zvolených surovin, projevující se na kvalitě konečného produktu. V dalších ka-pitolách je nastíněn obecný postup výroby a základní technická zařízení. |
cs |
dc.format |
61 |
cs |
dc.format.extent |
2943327 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mražený krém
|
cs |
dc.subject |
homogenizace
|
cs |
dc.subject |
pasterizace
|
cs |
dc.subject |
ice-cream
|
en |
dc.subject |
homogenization
|
en |
dc.subject |
pasteurization
|
en |
dc.title |
Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů |
cs |
dc.title.alternative |
Preparation and characteristics of mixtures for manufacturing ice-creams |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2008-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on the manufacturing technology of ice-creams. The aim was to process a literature search on ice-creams and raw-materials used during the production. The core of the thesis presents the choice of raw materials used in the production of ice-creams and the impact of incorrectly chosen raw materials affecting the end product qual-ity. Other chapters deal with the general manufacturing procedure and basic technical equipment. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5442
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account