Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Vostarková, Michaela
dc.date.accessioned 2010-07-16T22:40:20Z
dc.date.available 2010-07-16T22:40:20Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6830
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby mražených krémů. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerši o mražených krémech a surovinách, které jsou při výrobě použity. Klíčovou částí práce je výběr surovin používaných při výrobě mražených krémů a následky nesprávně zvolených surovin, projevující se na kvalitě konečného produktu. V dalších ka-pitolách je nastíněn obecný postup výroby a základní technická zařízení. cs
dc.format 61 cs
dc.format.extent 2943327 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mražený krém cs
dc.subject homogenizace cs
dc.subject pasterizace cs
dc.subject ice-cream en
dc.subject homogenization en
dc.subject pasteurization en
dc.title Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů cs
dc.title.alternative Preparation and characteristics of mixtures for manufacturing ice-creams en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2008-06-18
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis focuses on the manufacturing technology of ice-creams. The aim was to process a literature search on ice-creams and raw-materials used during the production. The core of the thesis presents the choice of raw materials used in the production of ice-creams and the impact of incorrectly chosen raw materials affecting the end product qual-ity. Other chapters deal with the general manufacturing procedure and basic technical equipment. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5442
dc.date.assigned 2007-11-23
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
vostarková_2008_bp.pdf 2.806Mb PDF View/Open
vostarková_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
vostarková_2008_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account