Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin
Show full item record
No preview available
Title:
|
Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin |
Author: |
Zemánková, Jitka
|
Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstract:
|
V diplomové práci je charakterizována káva a kávoviny - účinné látky, druhy káv a jejich výroba, senzorická analýza, příprava káv a kávovin a metody stanovení jejich organoleptických vlastností. Popsány jsou i výsledky hodnocení organoleptických vlastností (barva, vůně, chuť a celková chutnost) 8 druhů mletých káv, 6 druhů rozpustných káv a 2 druhů kávovin. Také je zhodnocena chuť a celková chutnost káv a kávovin po přídavku senzoricky aktivních látek (cukr, mléko) a zpracována dotazníková akce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8191
|
Date:
|
2009-05-19 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
12554
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account