dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Ryšťáková, Marcela
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T16:48:22Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T16:48:22Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12901
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je analyzovat současný stav vegetariánské restaurace Prašád ve Zlíně v oblasti marketingové komunikace a následně na základě provedené analýzy vytvořit projekt marketingové komunikační strategie pro zajištění větší návštěvnosti a zviditelnění restaurace. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část je zaměřena na marketing služeb a marketingový mix služeb, oblast marketingové komunikace a nástroje komunikačního mixu. Praktická část zahrnuje SWOT analýzu a její vyhodnocení, interview, analýzu konkurence, analýzu současných marketingových aktivit restaurace Prašád a dotazníková šetření. Nejdůležitější, závěrečnou částí diplomové práce je zpracování projektu marketingové komunikační strategie restaurace Prašád. Navržený projekt je poté podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
cs |
dc.format |
105 s., 12 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
8374479 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
nástroje komunikačního mixu
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Keywords: service marketing
|
en |
dc.subject |
service marketing mix
|
en |
dc.subject |
marketing communication
|
en |
dc.subject |
tools of marketing mix
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Projekt marketingové komunikační strategie restaurace PRAŠÁD |
cs |
dc.title.alternative |
The Project of Restaurant PRAŠÁD Marketing Communication Strategy |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Nahálka, Michal |
|
dc.date.accepted |
2010-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main aim of this Master's thesis is to analyse current situation of the vegetarian restaurant Prašád in Zlín in field of marketing communication and then create the project of marketing communication strategy for ensuring better attendance and visibility of this restaurant. This Master's thesis includes theoretical and practical part. Theoretical part is oriented on service marketing and service marketing mix, field of marketing communication and tools of communication mix. Practical part involves SWOT analysis and evaluation of this part, interview, competition analysis, analysis of current marketing activities of restaurant Prašád and questionnaire investigations. Most important and final part of Master's thesis is to elaborate the project of marketing communication strategy of restaurant Prašád. The project is subjected to costs, time and risk analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
14916
|
|
dc.date.assigned |
2010-03-29 |
|
utb.result.grade |
A |
|