Marketingová strategie rozvoje Hotelu Vyhlídka
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Taraba, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Jechová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T14:34:54Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T14:34:54Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18368
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je návrh marketingové strategie vedoucí k rozvoji Hotelu Vyhlídka. V teoretické části je studiem literárních pramenů definován marketing služeb, marketingo-vé strategie poskytování služeb s důrazem na marketing hotelových služeb. Praktická část se skládá z analýzy Hotelu Vyhlídka a analýzy jeho prostředí. Na základě provedených analýz jsou doporučeny prvky ke zlepšení marketingové strategie Hotelu Vyhlídka. |
cs |
dc.format |
87 s. (114 162 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
3638839 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
marketing hotelových služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
service
|
en |
dc.subject |
marketing of hotel services
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.title |
Marketingová strategie rozvoje Hotelu Vyhlídka |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing Strategy of the Hotel Vyhlidka Development |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Navrátil, Josef |
|
dc.date.accepted |
2011-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor thesis is to propose marketing strategies for the development and growth of the Vyhlídka Hotel. The theoretical part with the help of literature defines services marketing, services marketing strategies with the emphasis on the hotel services marketing. The practical part consists of the analysis of the Vyhlídka Hotel and the analysis of its environment. On the basis of the analyses recommendations to improve marketing strategies for the Vyhlídka Hotel are suggested. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/107
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
19918
|
|
dc.date.assigned |
2010-11-30 |
|
utb.result.grade |
A |
|
local.subject |
marketing služeb
|
cs |
local.subject |
strategický marketing
|
cs |
local.subject |
hotely
|
cs |
local.subject |
services marketing
|
en |
local.subject |
strategic marketing
|
en |
local.subject |
hotels
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account