Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Now showing items 1-20 of 35
Next Page
Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025
Votavová, Ester
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-08
)
Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
Vrzáková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Přežívání bakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
Polzer, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Technologický projekt nového závodu společného stravování
Doležel, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-11-30
)
Rozbor současného stavu ochrany spotřebitele v potravinářských prodejnách
Minxová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Analýza problémů školního stravování
Petrů, Helena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Stravovací návyky mladých lidí a rizika plynoucí z jejich nesprávné výživy
Malá, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování
Havelcová, Adriana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
Sedláková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování
Drásalová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
Štěpánek, Lubomír
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
Rohánková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
Procházková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Využití ionexů pro odstranění reziduí chromitých katalyzátorů z 1-monoacylglycerolů
Schovajsová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií
Kašpárková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
Pečivová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
Lukešová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí
Stehlíková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
Šimánková, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
Kukačka, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Now showing items 1-20 of 35
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login