dc.contributor.advisor |
Juříková, Martina
|
|
dc.contributor.author |
Hajdová, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:03Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:03Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49222
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce bylo vytvoření marketingového plánu pro nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie. Práce se skládala z teoretické, praktické a projektové části. V teoretické části byly vymezeny základní pojmy související s marketingem služeb, základy strategického marketingu, základy marketingového výzkumu, a především s tvorbou marketingového plánu. Praktická část analyzovala trh a konkurenci, věnovala se situační analýze podniku, SWOT analýze a následně vyhodnotila uskutečněné výzkumy. Projektová část využila poznatků z výzkumů z praktické části diplomové práce, které následně aplikovala k vytvoření marketingového plánu, zahrnující marketingový mix, komunikačního plánu, charakteristiku cílové skupiny, návrhy marketingové strategie. Navržený projekt byl dále podroben časové, nákladové a rizikové analýze. Finálně byl celý projekt vyhodnocen a následně bylo zhodnoceno, zda je vhodný k realizaci. |
|
dc.format |
153 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
situační analýzy
|
cs |
dc.subject |
komunikační plán
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
Marketing Plan
|
en |
dc.subject |
Marketing Services
|
en |
dc.subject |
Marketing Mix
|
en |
dc.subject |
Gastronomy
|
en |
dc.subject |
Situation Analysis
|
en |
dc.subject |
Communication Plan
|
en |
dc.subject |
Marketing Strategy
|
en |
dc.subject |
Competition Analysis
|
en |
dc.subject |
Restaurant
|
en |
dc.title |
Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie |
|
dc.title.alternative |
Marketing Plan of the Newly Forming Company in Gastronomy |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Štarchoň, Peter |
|
dc.date.accepted |
2020-09-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this master's thesis was to create a marketing plan for a newly forming company in gastronomy. The thesis was composed of a theoretical, a practical and a project part. In the theoretical part was defined the basic terms connected with marketing services, with the basics of strategic marketing, with the basics of marketing research and especially with the creation of a marketing plan. The practical part analyzed the market and competition, dedicated to situational analysis, SWOT analysis and then evaluated the researches. The project part used the knowledge of the research from the practical part of the thesis, which then applied to the creation of a marketing plan, which contained marketing mix, a communication plan, characteristic of target groups, proposals of marketing strategy. The project underwent time, expense and risk analysis. Finally the whole project was evaluated and was stated whether it is suitable for implementation. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
56404
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-08-10 |
|