Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Now showing items 1-20 of 218
Next Page
Gastronomická úprava hlemýždího masa
Švehlová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
Bruštíková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
Horáková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Blahová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-17
)
Bakteriocinotypizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
Miková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Chalupová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Jeřábková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice
Holomucká, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Izolace a stanovení B-komplexu v netradičních obilovinách
Bieleszová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
Mrázová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček
Hrabalíková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy)
Franta, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci
Valenta, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-16
)
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku
Brabcová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-11
)
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v plodnicích vyšších hub
Březovská, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování
Valouch, Karel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
Fanta, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv tepelné zátěže na základní ukazatele kvality u vybraných potravinářských olejů
Bartíková, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování
Procházková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
Písařík, Jaroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-17
)
Now showing items 1-20 of 218
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login